Om Makerz

Velkommen til Makerz - dit springbræt til digital succes. Vi er et dedikeret team af digitale eksperter, der transformerer dine sociale medier til kraftfulde salgskanaler. Vores kernefokus? At skabe engagerende historier og skræddersyede annoncer, der ikke kun vækker interesse, men også driver salg.

Hvorfor vælge os?

Hvorfor vælge os? Vi starter med dialog, ikke salg. Vores tilgang er personlig, vores strategier er skræddersyede, og vores mål er din vækst. Fra sociale medier til Google Ads, e-mail marketing samt at sikre din webshop er konverteringsoptimeret. Vi sikrer en sammenhængende brandoplevelse, der omdanner interaktion til handling.

Lad os tage din virksomhed til nye højder.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Book et gratis møde

Vores resultater bygger pĂĄ mange ĂĄrs erfaring

Vores dybe passion for brands er dybt forankret og strækker sig ud over vores professionelle liv...

+ 200K

Medlemmer af fashion drevet Facebook-grupper

I Danmark kræves det, at man er 18 for at få et CVR-nummer, men kun 13 for at oprette en Facebook-gruppe. I 2012 etablerede Marius flere modegrupper på Facebook, som senere voksede til at have over 200.000 medlemmer.

7

Ă…r senere

Gennem vores arbejde med forskellige brands opdagede vi, at de bedste resultater opstod, når passion blev forenet med eksekvering. Det var startskuddet til en mere målrettet Makerz, der i dag fokuserer udelukkende på at vækste brands inden for mode, livsstil og boligkategorierne.

+50

Brands senere

Vi er indbegrebet af passion for mode- og livsstilsbrands og har gennem et årti skabt det, vi kalder 'The winning playbook'  som er fundamentet for alle de ecommerce brands vi vækster. Hele vores liv har vi fulgt, opbygget og promoveret branchen, den eneste forskel nu er, at vi bliver betalt for det vi elsker at lave.

Hvorfor skal du vælge Makerz?

Mund-til-mund anbefalinger

Vores eksistens hviler på stærke cases, og vi udvælger omhyggeligt vores samarbejdspartnere. Vores første kontakt er ikke kun en salgsdialog; det er en samtale for at afgøre, om vi udgør det perfekte match.

Den optimale Ecommerce marketing vækstpartner

Vi forstår, at succes inden for e-handel ikke blot handler om at lancere annoncer. Vi erkender den komplekse balance mellem Paid Social, marketingstrategi, indhold og CRO. Alt skal arbejde sammen i en nøje afmålt balance mellem kommerciel effektivitet og brandopbygning.

Vi tager det personligt

Udover vores tekniske ekspertise og kreativitet, er vi kendt for vores personlige tilgang og evne til at lytte til vores kunders behov. Vi tror på, at god kommunikation er nøglen til et vellykket samarbejde og arbejder derfor hårdt på at opretholde en åben og gennemsigtig dialog med vores kunder.

Specialisering er nøglen

Når du vælger at arbejde med os, fordyber du dig i talentet, du ser. Hos os undgår du nyuddannede "specialister" og samarbejder i stedet med erfarne eksperter, der bringer dybdegående viden og ekspertise til bordet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et digital agency?

Et godt digital agency bør grave dybt ned i din virksomhed for at forstå den helt og aldeles. De undersøger trafikken på din hjemmeside og identificerer de mest effektive online marketingplatforme at investere i. En afgørende del af deres strategi er løbende vurdering, der sikrer, at du som klient opretholder den perfekte balance mellem dit marketingbudget og resultater.

Hvad koster det?

Som minimum starter vores priser ved 10.000 kr. om måneden. Prisen varierer dog meget fra case til case, da vores løsninger er skræddersyede efter vores kunders unikke behov og mål. Den endelige pris afhænger af en række faktorer, herunder omfanget af projektet, de specifikke tjenester, der er inkluderet, og den forventede arbejdsbyrde. Vi tilpasser vores priser for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige værdi for deres investering, samtidig med at vi opretholder vores høje standarder for kvalitet og service.

Hvad vil det sige at være et 360° agency?

At være et 360° agency betyder at være jeres altomfattende partner inden for marketing, kommunikation og digital udvikling. Udover strategisk rådgivning og kampagneudvikling tilbyder vi også ekspertise inden for webudvikling og Conversion Rate Optimization (CRO). Fra at skabe en engagerende online tilstedeværelse til at optimere konverteringer på jeres digitale platforme, leverer vi helhedsorienterede løsninger, der dækker alle aspekter af jeres behov og mål.

Hvorfor arbejder i kun med livsstilsbrands?

Vi fokuserer udelukkende på mode-, bolig- og livsstilsbrands, fordi vi tror på at levere ekspertise, der er dybt forankret i en bestemt sektor. Ved at specialisere os i livsstilsbrands kan vi tilbyde en unik indsigt og forståelse for denne branche. Dette gør os i stand til at skræddersy vores strategier og løsninger til at imødekomme de specifikke udfordringer og behov, som disse typer af virksomheder står overfor. Vores dedikation til denne sektor sikrer, at vi kan levere de mest effektive og relevante resultater for vores kunder.

Udtalelser fra vores Kunder

5 ud af 5 stjerner

Baseret pĂĄ 17+ anmeldelser

Mathias Bjørn

NĂĽmph

Efter Marius og hans team har overtaget vores SoMe-annoncering, har vi kun haft positive resultater. Der arbejdes enormt proaktivt, og vi føler altid, at vi er opdateret på de seneste trends og initiativer ift. annoncering.Makerz kan klart anbefales herfra 🙂

Patricia plesner

CEO - Ecohotels

Marius var fantastisk at arbejde sammen med – han har ekstremt godt tjek på alt online/digital marketing og leverede udover det forventede! Det “ekstra touch” gør det umuligt ikke at give ham/teamet mine varmeste anbefalinger.

Bjørn Enevoldsen

Allbuy.dk

Super god kvalitet pĂĄ hĂĄndteringen af vores case. Tusind tak til Marius!

Michael Aoun

Founder of HVISK

"Professionelt agency, kan virkelig godt anbefale et samarbejde med dem"

Malthe BĂĽtnner

Ild bordet.dk

Stor anbefaling fra Ildbordet.dkVi har samarbejdet med Makerz i +4 måneder og de har skabt rigtig gode resultater. Især på email marketing og de har været super skarpe til at komme med gode idéer og har hjulpet med at generere ekstra omsætning.Vi fortsætter med at benytte Makerz

Nina Zurita Krone

EJER AF SAKURA COPENHAGEN

"Makerz er - og har været -en uvurderlig scale-up-hjælp for mig og mit firma. Marius er pro-aktiv, ekstremt kompetent og på forkant med alt hvad der er vigtigt for kunden. Og så er han nede på jorden, og en empatisk sjov fyr. Vil anbefale et partnerskab med Makerz til alle, så du som virksomhedsejer kan fokusere på det der er vigtigt."

Sebastian Schmidt

Lost boys

Helt vanvittig god til det de laver. Har benyttet mig af Marius’ evner et par gange efterhånden nu, og det har kun givet pote. Kæmpe anbefaling herfra!

Frederik Saugmann

Town Estate

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Marius og hans team på flere projekter, hvor han hjælper mine kunder. Det fungerer bare. Der er styr på tingene og han ved også hvordan han skal udfordre kunderne.Bundlinjen stiger og kunderne får i det hele taget mere ud af deres annoncekroner!Derudover er Marius er yderst kompetent og sætter sig grundigt ind i kundens forretning.

Kom i kontakt med vores Team af Specialister

Klar til at tage din forretning til det næste niveau? Kontakt os via telefon, e-mail eller udfyld formularen for en helt uforpligtende snak om jeres muligheder.

Få et uforpligtende møde

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Er du klar til
et væksteventyr?

Kontakt os