Se hvordan Nümph vækstede omsætningen med mere end 100%

Nümph, et dansk modebrand, søgte at forstærke deres B2C-webshop. Ved at bruge strategisk annoncering på sociale medier og konverteringsoptimering, skabte vi en omsætningsvækst på over 100%.

Paid Social

Ecommerce & CRO

18,49x

Gennemsnitlig ROAS

113%

Stigning i omsætningen

101%

Stining i antal ordre

Udfordringen

Nümph har haft stor succes på B2B-markedet med utallige forhandlere i Danmark og flere europæiske lande. De havde et ønske om at gøre deres webshop til en central spiller på B2C-markedet, og havde brug for en stærk performance-partner for at gøre dette til virkelighed.

Vores mål

Vores mission var at hjælpe Nümph med at gøre indhug på B2C-markedet og bygge en profitabel e-commerce kanal fra bunden. Først skulle Danmark erobres, efterfulgt af et stærkt fokus på Holland og Tyskland. Alle tre markeder blev med succes indtaget.

Strategien

Med Nümphs evne til at skabe indtagende content fra deres photoshoots og tilpasse det til online annoncering, fokuserede vi på kontinuerligt at fremhæve nye sæsonvarer.

Vores primære platforme var Facebook og Instagram, hvor vi anvendte et komplekst setup til at teste forskellige målgrupper og kørte annoncer som Cross Border Business ads, så content og annoncetekst blev tilpasset brugerens lokation og sprog.

Snapchat-annoncering blev også integreret i annonceringsstrategien for at ramme forbrugeren på flere kanaler og samtidig udvide målgruppen.

Med et intensivt fokus på deres webshops var vi ikke blot rådgivere; vi implementerede også direkte tiltag for at konverteringsoptimere deres platforme og var proaktive i indsamlingen af leads til Nümphs e-mail marketing.

I samarbejde med looja.dk

Testimonials from our Clients

5 out of 5 stars

Based on 17+ reviews

Mathias Bjørn

Nümph

Efter Marius og hans team har overtaget vores SoMe-annoncering, har vi kun haft positive resultater. Der arbejdes enormt proaktivt, og vi føler altid, at vi er opdateret på de seneste trends og initiativer ift. annoncering.Makerz kan klart anbefales herfra 🙂

Patricia plesner

CEO - Ecohotels

Marius var fantastisk at arbejde sammen med – han har ekstremt godt tjek på alt online/digital marketing og leverede udover det forventede! Det “ekstra touch” gør det umuligt ikke at give ham/teamet mine varmeste anbefalinger.

Bjørn Enevoldsen

Allbuy.dk

Super god kvalitet på håndteringen af vores case. Tusind tak til Marius!

Michael Aoun

Founder of HVISK

"Professionelt agency, kan virkelig godt anbefale et samarbejde med dem"

Malthe Bütnner

Ild bordet.dk

Stor anbefaling fra Ildbordet.dkVi har samarbejdet med Makerz i +4 måneder og de har skabt rigtig gode resultater. Især på email marketing og de har været super skarpe til at komme med gode idéer og har hjulpet med at generere ekstra omsætning.Vi fortsætter med at benytte Makerz

Nina Zurita Krone

EJER AF SAKURA COPENHAGEN

"Makerz er - og har været -en uvurderlig scale-up-hjælp for mig og mit firma. Marius er pro-aktiv, ekstremt kompetent og på forkant med alt hvad der er vigtigt for kunden. Og så er han nede på jorden, og en empatisk sjov fyr. Vil anbefale et partnerskab med Makerz til alle, så du som virksomhedsejer kan fokusere på det der er vigtigt."

Sebastian Schmidt

Lost boys

Helt vanvittig god til det de laver. Har benyttet mig af Marius’ evner et par gange efterhånden nu, og det har kun givet pote. Kæmpe anbefaling herfra!

Frederik Saugmann

Town Estate

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Marius og hans team på flere projekter, hvor han hjælper mine kunder. Det fungerer bare. Der er styr på tingene og han ved også hvordan han skal udfordre kunderne.Bundlinjen stiger og kunderne får i det hele taget mere ud af deres annoncekroner!Derudover er Marius er yderst kompetent og sætter sig grundigt ind i kundens forretning.

Get in touch with our Team of Specialists

Ready to elevate your business to new heights? Reach out to us via phone, email, or simply fill out the form below for a discussion about your potential pathways to success.

Let's talk!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Are you ready for
a growth adventure?

Get in touch