E-mail Marketing

Med e-mail marketing får du skræddersyede kampagner, høj konvertering og direkte kommunikation med din målgruppe. Kommuniker med dine kunder når de allerhelst vil høre fra dig!

Resultater, der taler for sig selv

17

Antal sites lavet i 2024

12

Dage fra aftale til aflevering

14K

Gennemsnitligt budget

Din vej til topplacering med Google Ads

Webshop = Shopify

Når vi skaber webshops, foretrækker vi primært at bruge Shopify. Vi gør dette, fordi Shopify gennem mange år og millioner af kroner har dedikeret sig til at perfektionere netop denne brugssituation. Her starter vores priser typisk fra 12.500 afhængigt af opgavens størrelse.

Alt andet = Webflow

Webflow er som en magisk værktøjskasse, der gør det muligt for os at skabe smukke og funktionelle websites på en utrolig flot og intuitiv måde.  
Lad os hjælpe dig med at realisere din vision og skabe et online tilstedeværelse, der virkelig skiller sig ud fra 10.000

Hvordan vi arbejder

Styrk relationen med dine kunder gennem E-mail marketing

Hos looja er vi eksperter i e-mail marketing og hjælper dig med at udnytte denne effektive kanal til at opbygge forbindelser, øge brandbevidstheden og generere målrettet trafik.

01

Vi taler

Vi tager et intro kald på 30 min hvor vi finder ud af hvad i kan lide samt hvilke ønsker i har for jeres site. Det kan være skrifttyper, farver eller andre sites i føler jer inspireret af.

02

Vi tegner

Vi laver en simpel one pager i et design program (Figma el. XD) udfra jeres ønsker Når i har godkendt den går vi i gang med resten af sitet.

03

Vi udvikler

Vi går i gang med at udvikle sitet. I denne process får i et domæne i kan tilgå så i hele tiden kan følge med. Jeresside.Webflow.io

04

Vi afleverer

Vi afleverer sitet og instruerer jer i hvordan i skal bruge det. Nemt ikke?

Kom i kontakt med vores Team af Specialister

Klar til at tage din forretning til det næste niveau? Kontakt os via telefon, e-mail eller udfyld formularen for en helt uforpligtende snak om jeres muligheder.

Få et uforpligtende møde

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Udtalelser fra vores Kunder

5 ud af 5 stjerner

Baseret på 17+ anmeldelser

Mathias Bjørn

Nümph

Efter Marius og hans team har overtaget vores SoMe-annoncering, har vi kun haft positive resultater. Der arbejdes enormt proaktivt, og vi føler altid, at vi er opdateret på de seneste trends og initiativer ift. annoncering.Makerz kan klart anbefales herfra 🙂

Patricia plesner

CEO - Ecohotels

Marius var fantastisk at arbejde sammen med – han har ekstremt godt tjek på alt online/digital marketing og leverede udover det forventede! Det “ekstra touch” gør det umuligt ikke at give ham/teamet mine varmeste anbefalinger.

Bjørn Enevoldsen

Allbuy.dk

Super god kvalitet på håndteringen af vores case. Tusind tak til Marius!

Michael Aoun

Founder of HVISK

"Professionelt agency, kan virkelig godt anbefale et samarbejde med dem"

Malthe Bütnner

Ild bordet.dk

Stor anbefaling fra Ildbordet.dkVi har samarbejdet med Makerz i +4 måneder og de har skabt rigtig gode resultater. Især på email marketing og de har været super skarpe til at komme med gode idéer og har hjulpet med at generere ekstra omsætning.Vi fortsætter med at benytte Makerz

Nina Zurita Krone

EJER AF SAKURA COPENHAGEN

"Makerz er - og har været -en uvurderlig scale-up-hjælp for mig og mit firma. Marius er pro-aktiv, ekstremt kompetent og på forkant med alt hvad der er vigtigt for kunden. Og så er han nede på jorden, og en empatisk sjov fyr. Vil anbefale et partnerskab med Makerz til alle, så du som virksomhedsejer kan fokusere på det der er vigtigt."

Sebastian Schmidt

Lost boys

Helt vanvittig god til det de laver. Har benyttet mig af Marius’ evner et par gange efterhånden nu, og det har kun givet pote. Kæmpe anbefaling herfra!

Frederik Saugmann

Town Estate

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Marius og hans team på flere projekter, hvor han hjælper mine kunder. Det fungerer bare. Der er styr på tingene og han ved også hvordan han skal udfordre kunderne.Bundlinjen stiger og kunderne får i det hele taget mere ud af deres annoncekroner!Derudover er Marius er yderst kompetent og sætter sig grundigt ind i kundens forretning.

Er du klar til
et væksteventyr?

Kontakt os