Inklusion i Mode: Sådan Transformerede Globe Studios Branchen med Innovativ Marketing

Globe Studios blev etableret med en mission om at lave kønsneutralt og tidløse produkter, der kunne bæres af, deles og anvendes af alle. Ingen er ekskluderet, alle er inkluderet. Flere køn. Samme produkt.

Paid Social

Email marketing & Google Ads

+400%

Stigning i omsætningen

+71%

Bundlinje-vækst

+30.000

Nye subscribers

Udfordringen

Globe Studios stod over for udfordringen med at grundigt analysere, udfordre og forbedre deres tidligere marketing-setup. De søgte en samarbejdspartner med en holistisk tilgang, der samtidig havde ekspertise til at håndtere alle tekniske aspekter med dybdegående forståelse.

Historien

Globe Studios indledte sin rejse den 11. november 2022 ved at tage en dristig beslutning om at omdefinere deres tidligere virksomhed, der specialiserede sig i salg af secondhand vintage tøj. Siden da har brandet oplevet en imponerende vækst og har et voksende team, hvilket har gjort det til et af Danmarks hurtigst voksende brands. Med succesen i hjemlandet har Globe Studios nu sat kurs mod at ekspandere til resten af Europa med forventninger om at opnå samme triumferende resultater.

Strategien

Siden starten af vores samarbejde med Globe Studios i maj 2023 har vores strategi konsekvent været en målrettet og strategisk tilgang til online markedsføring på forskellige digitale kanaler. Vi opererer på platforme som Meta, Instagram, TikTok, Snapchat og Google Ads med det formål at engagere vores målgruppe dagligt, uanset hvilken platform de foretrækker. For at sikre en omfattende dækning har vi også integreret e-mailmarkedsføring og lanceret en ny webshop. Vi dedikerer løbende betydelige ressourcer til at forme Globe Studios' brandidentitet i den rette retning, hvilket inkluderer skræddersyede e-maildesigns til deres kampagner og flows.

Vores samarbejde strækker sig ud over annoncering og strategi. Ugentlige møder med Globe Studios er en integreret del af vores proces, hvor vi samarbejder om kommunikation, revisioner og planlægning. Dette skaber det optimale grundlag for en fortsat succes som et sammentømret team.

Særligt har vi, ved hjælp af Meta, Instagram og Klaviyo, formået at transformere Globe Studios' udtryk til at være nærværende og engagerende for modtageren. Gennem brugen af “lookalike” User Generated Content (UGC) har vi placeret brandet i kundernes sko og formidlet deres unikke kommunikationsstil både visuelt og verbalt.

Resultaterne

* Omsætningsvækst: Over +400%
* Bundlinje-vækst: +71%
* Email liste: +30.000 nye subscribers (35% af omsætingen genereres via Klaviyo).

Globe Studios forbliver en af Danmarks hurtigst voksende modebrands og udgør nu et levende bevis på, at en strategisk markedsføring samt et tæt samarbejde med det rette bureau, der konstant er opdateret, udgør nøglen til at opbygge en imponerende forretning med en lovende fremtid.

Udtalelser fra vores Kunder

5 ud af 5 stjerner

Baseret på 17+ anmeldelser

Mathias Bjørn

Nümph

Efter Marius og hans team har overtaget vores SoMe-annoncering, har vi kun haft positive resultater. Der arbejdes enormt proaktivt, og vi føler altid, at vi er opdateret på de seneste trends og initiativer ift. annoncering.Makerz kan klart anbefales herfra 🙂

Patricia plesner

CEO - Ecohotels

Marius var fantastisk at arbejde sammen med – han har ekstremt godt tjek på alt online/digital marketing og leverede udover det forventede! Det “ekstra touch” gør det umuligt ikke at give ham/teamet mine varmeste anbefalinger.

Bjørn Enevoldsen

Allbuy.dk

Super god kvalitet på håndteringen af vores case. Tusind tak til Marius!

Michael Aoun

Founder of HVISK

"Professionelt agency, kan virkelig godt anbefale et samarbejde med dem"

Malthe Bütnner

Ild bordet.dk

Stor anbefaling fra Ildbordet.dkVi har samarbejdet med Makerz i +4 måneder og de har skabt rigtig gode resultater. Især på email marketing og de har været super skarpe til at komme med gode idéer og har hjulpet med at generere ekstra omsætning.Vi fortsætter med at benytte Makerz

Nina Zurita Krone

EJER AF SAKURA COPENHAGEN

"Makerz er - og har været -en uvurderlig scale-up-hjælp for mig og mit firma. Marius er pro-aktiv, ekstremt kompetent og på forkant med alt hvad der er vigtigt for kunden. Og så er han nede på jorden, og en empatisk sjov fyr. Vil anbefale et partnerskab med Makerz til alle, så du som virksomhedsejer kan fokusere på det der er vigtigt."

Sebastian Schmidt

Lost boys

Helt vanvittig god til det de laver. Har benyttet mig af Marius’ evner et par gange efterhånden nu, og det har kun givet pote. Kæmpe anbefaling herfra!

Frederik Saugmann

Town Estate

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Marius og hans team på flere projekter, hvor han hjælper mine kunder. Det fungerer bare. Der er styr på tingene og han ved også hvordan han skal udfordre kunderne.Bundlinjen stiger og kunderne får i det hele taget mere ud af deres annoncekroner!Derudover er Marius er yderst kompetent og sætter sig grundigt ind i kundens forretning.

Kom i kontakt med vores Team af Specialister

Klar til at tage din forretning til det næste niveau? Kontakt os via telefon, e-mail eller udfyld formularen for en helt uforpligtende snak om jeres muligheder.

Få et uforpligtende møde

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Er du klar til
et væksteventyr?

Kontakt os