Digital strategi, der passer til din virksomhed

Klar til at tage din forretning til det næste niveau? Kontakt os via telefon, e-mail eller udfyld formularen for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Vi indgår et tæt partnerskab med dig for at designe en skræddersyet digital strategi efter dine unikke behov.

Vores mål er at guide dig gennem den digitale labyrint, og at sikre, at din virksomhed ikke blot opnår, men også overgår forventningerne til online synlighed, kundeengagement og profitabel forretningsvækst.

Med vores omfattende ekspertise tilbyder vi strategisk rådgivning og positionerer din virksomhed præcis dér, hvor dine potentielle kunder allerede befinder sig.

Hvordan vi arbejder...

Optimer jeres forretning og skab forbindelse til jeres kunder ved hjælp af en skræddersyet strategi, der spænder over alle jeres online salgskanaler.

Hos Makerz er vi eksperter inden for Paid Social, E-mail marketing, Shopify-udvikling, CRO og content. Vi hjælper jer med at maksimere jeres kanaler til at opbygge forbindelser, øge brandbevidstheden samt generere målrettet trafik og salg.

01

Vi taler sammen og finder en løsning

Vi indleder med en grundig samtale for at forstå jeres unikke behov og mål. Derefter udformer vi en strategi, der er skræddersyet til at imødekomme disse behov og nå jeres mål.

02

Vi planlægger på tværs af kanaler

Vores erfarne team udarbejder en omfattende plan, der efter behov integrerer forskellige online salgskanaler. Denne tværgående tilgang sikrer en sammenhængende og effektiv strategi.

03

Vi eksekverer den planlagte strategi

Når planen er klar, går vi i gang med at implementere den med præcision og omhu. Vores specialister inden for Paid Social, E-mail marketing, Shopify-udvikling, CRO og content sørger for, at hver del af strategien udføres med ekspertise og omhu.

04

Vi håndterer og optimerer løbende

Vores engagement slutter ikke, når strategien er implementeret. Vi overvåger løbende resultaterne, analyserer data og foretager justeringer efter behov for at sikre, at jeres online tilstedeværelse fortsat trives og udvikler sig i takt med jeres forretning.

Kom i kontakt med vores Team af Specialister

Klar til at tage din forretning til det næste niveau? Kontakt os via telefon, e-mail eller udfyld formularen for en helt uforpligtende snak om jeres muligheder.

Få et uforpligtende møde

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Udtalelser fra vores Kunder

5 ud af 5 stjerner

Baseret pĂĄ 17+ anmeldelser

Mathias Bjørn

NĂĽmph

Efter Marius og hans team har overtaget vores SoMe-annoncering, har vi kun haft positive resultater. Der arbejdes enormt proaktivt, og vi føler altid, at vi er opdateret på de seneste trends og initiativer ift. annoncering.Makerz kan klart anbefales herfra 🙂

Patricia plesner

CEO - Ecohotels

Marius var fantastisk at arbejde sammen med – han har ekstremt godt tjek på alt online/digital marketing og leverede udover det forventede! Det “ekstra touch” gør det umuligt ikke at give ham/teamet mine varmeste anbefalinger.

Bjørn Enevoldsen

Allbuy.dk

Super god kvalitet pĂĄ hĂĄndteringen af vores case. Tusind tak til Marius!

Michael Aoun

Founder of HVISK

"Professionelt agency, kan virkelig godt anbefale et samarbejde med dem"

Malthe BĂĽtnner

Ild bordet.dk

Stor anbefaling fra Ildbordet.dkVi har samarbejdet med Makerz i +4 måneder og de har skabt rigtig gode resultater. Især på email marketing og de har været super skarpe til at komme med gode idéer og har hjulpet med at generere ekstra omsætning.Vi fortsætter med at benytte Makerz

Nina Zurita Krone

EJER AF SAKURA COPENHAGEN

"Makerz er - og har været -en uvurderlig scale-up-hjælp for mig og mit firma. Marius er pro-aktiv, ekstremt kompetent og på forkant med alt hvad der er vigtigt for kunden. Og så er han nede på jorden, og en empatisk sjov fyr. Vil anbefale et partnerskab med Makerz til alle, så du som virksomhedsejer kan fokusere på det der er vigtigt."

Sebastian Schmidt

Lost boys

Helt vanvittig god til det de laver. Har benyttet mig af Marius’ evner et par gange efterhånden nu, og det har kun givet pote. Kæmpe anbefaling herfra!

Frederik Saugmann

Town Estate

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Marius og hans team på flere projekter, hvor han hjælper mine kunder. Det fungerer bare. Der er styr på tingene og han ved også hvordan han skal udfordre kunderne.Bundlinjen stiger og kunderne får i det hele taget mere ud af deres annoncekroner!Derudover er Marius er yderst kompetent og sætter sig grundigt ind i kundens forretning.

Er du klar til
et væksteventyr?

Kontakt os